Talenthub Brabant

TALENT CENTRAAL IN HET NETWERK

Wat levert het op als je de maker centraal zet bij talentontwikkeling? Als je als culturele organisatie met anderen samenwerkt en je netwerk deelt vanuit de behoeften van die maker? En wat als je dat dan ook nog interdisciplinair aanpakt? Dan ontstaat er een prachtig, hecht netwerk waarin een talentvolle maker kan bouwen, kan vragen, kan groeien en kan stralen. Een netwerk waarin podia, instellingen en andere partners écht samenwerken in plaats van concurreren. Dan is heel Brabant een podium voor talent. Deze visualisatie toont de opbrengsten van de eerste regeling van het talentontwikkelingsprogramma TalentHub Brabant (2018-2020).

TalentHub Brabant bestaat uit een grote en diverse groep makers

Totaal 93 talenten hebben deelgenomen aan de eerste regeling van Talenthub Brabant. De leeftijd varieerde tussen de 23 en 46 en is gemiddeld 31. Van de 93 talenten is 54 procent man en 46 procent vrouw.

Eerste regeling TalentHub Brabant (2018 – 2020)

vermeldingen in de media

nominaties en gewonnen prijzen

partners

disciplines

activiteiten

Netwerk TalentHub Brabant

TalentHub Brabant bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen bestaande partijen. Hier zie je het netwerk dat is opgebouwd tussen 2018 en 2020. Elke stip is een hub, talent of (netwerk)partner. Je kunt op de stippen en lijnen klikken voor meer informatie. Via het menu links kun je een selectie maken om zo verschillende lagen zichtbaar te maken.

Eerste regeling TalentHub Brabant (2018 – 2020)

Netwerk TalentHub Brabant op de kaart

Op deze kaart zie je de nationale en internationale verbindingen die het netwerk heeft gelegd tussen 2018 en 2020.

Eerste regeling TalentHub Brabant (2018 – 2020)

Deze visualisaties zijn een weergave van de situatie eind 2020. De huidige regeling TalentHub Brabant loopt van 2020 tot en met 2022. TalentHub Brabant is een netwerk dat zich constant vernieuwt en door ontwikkelt. Inmiddels zijn 165 talenten aangesloten, zijn nieuwe samenwerkingen ontstaan tussen talenten en tussen hubs en hebben de hubs hun partnernetwerk flink uitgebreid.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven
van de ontwikkelingen binnen TalentHub Brabant.